Leesjury 2022-2023

De Leesjury is een leesclub voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar waarin je een aantal boeken leest en er met je leeftijdsgenoten over kan praten.

Start jij volgend schooljaar in het 3e of 4e leerjaar? Hou je van boeken? Dan is de leesjury misschien iets voor jou!

LEZEN, STEMMEN, FEESTEN!

In de Leesjury lees je tussen september en april acht boeken. Je denkt erover na, praat erover, je knutselt, doet spelletjes, … samen met andere leeftijdsgenoten in de leesgroep. Daarna stem je op je favoriete boek. De winnaars maken we bekend op een fantastisch boekenfeestje!

Leesjury 2022-2023

Noteer alvast volgende zaterdagen (telkens van 10 – 11.30u): 24 september - 22 oktober - 26 november - 21 januari - 18 maart. Daarna komen we nog een keer samen om te feesten tijdens het slotmoment! Hierover later meer!

Ben je ouder of jonger en hou je ook veel van verhalen, dan kan je je aansluiten bij de internetjury. Maak je zeker ook kenbaar aan het infopunt, dan zorgen wij voor een gadget en kan je stemmen via de bib.

De boeken voor de kleuters (groep 1) lezen we voor tijdens het eerste voorleeskwartiertje op de eerste zaterdag van de maand. Als je op al deze momentjes aanwezig bent, mag je ook stemmen!

LEES JE MEE?

Inschrijven voor De Leesjury (groep 3) kan tot en met donderdag 15 september 2022 via het inschrijvingsformulier of geef je gegevens door aan het infopunt. We houden je via mail op de hoogte van verdere afspraken.

MEER INFO?

Meer info over De Leesjury vind je op de website https://www.deleesjury.be/