Lezing ‘Van binnenuit: vijf hefbomen voor duurzame groei’

Conflicten en wrijvingen op het werk.
Dingen die we niet benoemen 'omdat 't den ambras niet waard is'.
Hoe hiermee omgaan?

Lezing door An Baert

Conflicten en wrijvingen op het werk. Dingen die we niet benoemen 'omdat 't den ambras niet waard is'.  Zo maken we met z'n allen situaties mee waarin we vastlopen of op eieren moeten lopen. In tegenstelling tot wat we meestal denken, zijn conflicten zelden persoonlijk, terwijl we ze wel persoonlijk opnemen. Problemen ontstaan doordat we systemische principes negeren of niet respecteren.

Tijdens de interactieve lezing legt An Baert met praktijkvoorbeelden de theorie uit. Met verhalen uit het leven gegrepen: over conflicten op de werkvloer, over verandering door reorganisatie, strategiewijziging, innovatie of de komst van nieuwe collega's.

Met de aanpak VAN BINNENUIT leer je de dingen benoemen die ertoe doen en ontdek je hoe je bespreekbaar kunt maken wat nog niet openlijk besproken werd. Zo maak je de problemen overzichtelijk en vind je aanknopingspunten die naar oplossingen en duurzame groei leiden voor je team, organisatie, bedrijf of vereniging.

An Baert is organisatiecoach en begeleidt bedrijven en organisaties die van binnenuit willen groeien. In haar werk kijkt en luistert zij naar bedrijfsleiders en medewerkers. Door de juiste vragen te stellen, krijgt ze een helikopterzicht op de onderneming, en kan ze hen ondersteunen om knelpunten op te sporen en te deblokkeren. An is auteur van het boek "Van binnenuit", en woonachtig in Nijlen.

Inschrijven kan enkel bij VORMINGPLUS:

Via internet : www.vormingplus-regiomechelen.be
Telefonisch : 015/44 41 00
Prijs: 5 €
Vooraf inschrijven is verplicht. De inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt hiervan geen bevestiging meer.

Praktisch:

Donderdag 22  maart- 20u
Bibliotheek Nijlen – Kerkstraat 4.

ism Vormingplus