WELKOM in de nieuwe bib!

gepost op: 27 juni 2017

Iedereen is welkom in de nieuwe bib van Nijlen. Vanaf nu kan je terecht in de nieuwe, ruime en moderne bibliotheek in de Kerkstraat.
Of bekijk alvast de foto's van de feestelijke opening  op zaterdag 8 juli.

NIEUWE INITIATIEVEN

Inleverbus: Momenteel zijn deze nog niet actief!
Er zullen in de toekomst inleverbussen voorzien aan de huidige bib van Bevel en Kessel en aan de nieuwe bib van Nijlen. Wie een boek, CD of DVD wil inleveren, kan daar steeds terecht.

Online boeken verlengen, reserveren ...:
De huidige onlinediensten van de bib "Mijn bibliotheek" worden verder uitgebreid!  Je kan makkelijk van thuis uit een boek reserveren, verlengen enz…

Begeleide bezoeken aan de nieuwe bib:
Alle inwoners van Bevel en Kessel worden na de opening uitgenodigd voor een bezoek aan de nieuwe bib met uitleg over de werking en de digitale mogelijkheden. Afsluiten doen we met een hapje en een drankje!

Extra diensten voor minder mobiele inwoners en senioren
Ben je niet goed te been, of heb je geen vervoer? Geen nood, we organiseren extra diensten zoals  een boekendienst aan huis i.s.m. de Emiliushoeve en vervoer tot aan de bib in Nijlen i.s.m. het OCMW.
Oproep inwoners: mensen die behoefte hebben aan een BOEKENDIENST AAN HUIS* kunnen hun naam doorgeven aan de bib of via dit formulier.

Afspraak met de Nijlense scholen
Alle plaatselijke scholen worden uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe bib. Met elke school worden afspraken op maat gemaakt.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.